2021.november 08-december 08. között akciós áron elérhető magánszolgáltatásunk keretében a COVID antigén gyorsteszt Sellyén az Egészségközpontban.

Tekintettel a koronavírus fertőzés növekvő számára magánszemélyek, önkormányzatok, intézmények, munkahelyek számára kedvező áron tesszük elérhetővé a fertőzés azonnali kimutatására szolgáló gyorstesztet.

Egyszeri tesztelés: 6.900, ft 

Két alkalommal elvégzett teszt – az akció időtartama alatt előre megrendelve és kifizetve: 4.900 ft /alkalom

Igény estén – külön térítés ellenében – helyszíni kiszállást is vállalunk. Egyedi ajánlatért kérjük keresse munkatársainkat.

Covid19 gyorsteszt megrendelés, ügyfélszolgálat:

Telefon: +36 30 1460215 – Ügyfélszolgálatunk hétköznapokon reggel 7.00 és délután 16.00 óra között fogadja hívását!

Email: info@oekp.hu

Az antigén tesztről

A tesztelést során COVID-19 Ag (antigén) Rapid teszttel az orrgaratból vett minta segítségével a SARS-CoV-2 antigént mutatjuk ki, mely azt jelzi, hogy aktuálisan jelen van-e a vírus.

A Magyarországon forgalomba hozott tesztek NNK által történt bevizsgálása alapján ezek a tesztek a pozitív eredmény esetében 99%-ban a PCR teszteléssel is pozitív eredményt adtak, míg a negatív eredményeket 70% biztonságúnak véleményezték.

A vizsgálat elvégzése pár percet vesz igénybe, az eredménye 10-15 perc elteltével rendelkezésre áll.

A tesztelést egészségügyi szakembereink végzik, vagy a rendelőintézetben erre a célra kijelölt helységben, vagy a megrendelő otthonában, esetleg munkahelyen, egyéb helyszíneken a járványügyi előírások maximális betartása mellett.

Amennyiben az eredmény negatív, az valószínűsíti, hogy nincs jelen aktív fertőzést, ugyanakkor azt teljes bizonyossággal nem zárja ki!