A Sellyei Egészségközpont – gyógytorna otthonában szolgáltatása

Milyen szolgáltatást nyújtunk az otthoni gyógytorna keretében?

A gyógytorna mozgásszervi panaszok kezelésének egyedi módszere, melyet helyettesíteni más fajta kezeléssel nem lehet. Speciális mozgásterápia, amely a megbetegedett szerv vagy testrész működésének helyreállítására törekszik célzott gyakorlatokkal és a test egyensúlyának vissza állításával. Alkalmas monoton munkavégzés vagy sport tevékenység esetén megelőzésre, és már kialakult problémák javítására. A gyógytorna fontos eleme a műtét utáni rehabilitációs protokollnak, a traumás sérülések utáni mielőbbi gyógyulásnak, ezek mellett jelentős szerepe van a reumatológiai, ortopédiai, neurológiai, fejlődés-neurológiai, nőgyógyászati kórképek kezelésében és szülés utáni regenerálódás segítésében.

„Gyógytorna otthonában” szolgáltatásunkkal lehetőséget biztosítunk arra, hogy gyógytorna kezelést akár otthonában is igénybe vehesse, a szolgáltatást gyakorlott gyógytornász szakembereink nyújtják, a régiós árszínvonalhoz igazodó, kedvező térítési díj ellenében.

Kiknek javasoljuk az otthoni gyógytornát?

A gyógytornát azoknak javasoljuk:

  • akiknek mozgás szervi megbetegedésük miatt körülményes a járóbeteg szakellátásunk felkeresése,
  • akik önállóan nem tudják megoldani a közlekedést,
  • akik munkájuk miatt nehezen tudnak elszabadulni otthonról,
  • akik babájukkal nehezen tudják megoldani a bejárást.

Hogyan igényelhető az otthoni gyógytorna?

Ez a szolgáltatás önkéntesen, saját kezdeményezésre, térítéskötelesen vehető igénybe. Az ellátást kezdeményezheti az igénybe vevőn túl családtag, a háziorvos és a rászoruló lakókörnyezetéből bárki, aki vállalja az ellátás költségeit.

Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 30 1460215 számon, kérjen időpontot az állapotfelméréshez, hogy az Önnek legmegfelelőbb szolgáltatást közösen kialakíthassuk, és Ön vagy családtagja mihamarabb élvezhesse az otthoni gyógytorna nyújtotta kényelmet, gyógyulást!

Az állapotfelmérés akkor ingyenes, ha a szolgáltatást megrendeli: az állapotfelméréskor 5.000 Ft díj fizetendő, melyet 1 hónapon belül történő megrendelés esetén jóváírunk az első számlából. A szolgáltatás díja az ellátási igénytől, egyedi körülményektől függ, tájékoztató árlistánkat ide kattintva megtalálja.

Általános szerződési feltételeink megtekintéséhez kattintson ide.

Kérdéseit, kéréseit, megrendelését ügyfélszolgálatunk várja!

Telefon: +36 30 1460215

Ügyfélszolgálatunk hétköznapokon reggel 7.00 és délután 16.00 óra között fogadja hívását!

E-mail: