Otthoni vérvétel

Milyen szolgáltatást nyújtunk a magán otthoni vérvétel keretében?

Magán otthoni vérvétel szolgáltatásunk keretében szakképzett személyzetünk a laborvizsgálatokhoz szükséges mintavételt a beteg otthonában végzi el, és a minták szakszerű, higiénikus és hűtött tárolásáról és laboratóriumba történő szállításáról is gondoskodunk. Így a betegeknek nem szükséges a rendelőintézetbe fáradniuk a laborvizsgálat miatt.

A szolgáltatást alapáron a laboratóriumi beutalóval rendelkező betegeknek kínáljuk. Külön szolgáltatásként azonban vállaljuk, hogy a beutaló háziorvostól való beszerzésében segítünk, továbbá orvosi elrendelés nélkül, a beteg kezdeményezésére indított laborvizsgálatok elvégzését is lehetővé tesszük, ezek árának térítése mellett.

Kiknek javasoljuk a magán otthoni vérvételt?

A szolgáltatást azoknak javasoljuk, akiknek gondot jelent a laborvizsgálatok miatt a rendelőintézetbe utazniuk: idősebb vagy mozgásukban korlátozott pácienseknek, vagy azoknak, akik elfoglaltságuk – például kisgyermekek gondozása – miatt nehezen szervezik meg az utazást, illetve a rendelőben a várakozás terhes lehet számukra.

Az otthon végzett vérvétel a fertőző betegségek terjedésének veszélyét is csökkenti: az idősebb, legyengült szervezetű vagy immungyenge betegek az otthoni vérvétellel csökkenteni tudják az érintkezést más betegekkel, mely különösen járvány idején ajánlott számukra.

A magán otthoni vérvétel akkor is hasznos lehet Önnek, ha olyan laborvizsgálatot szeretne végeztetni, melyre nem rendelkezik orvosi beutalóval: nem csak a vérvételben segítünk, de fizetett laborszolgáltatások elvégzésében is közreműködünk.

Hogyan igényelhető a magán otthoni vérvétel?

A magán otthoni vérvételt a beteg vagy hozzátartozója igényelheti, az ellátás – a régiós árszínvonalhoz igazodó, kedvező – térítési díj ellenében vehető igénybe.

Tájékoztató árlistánkat ide kattintva megtalálja.

Hívja ügyfélszolgálatunkat a +36 30 1460215 számon, hogy mihamarabb otthona kényelméből intézhesse laboratóriumi vizsgálatait!

Általános szerződési feltételeink megtekintéséhez kattintson ide.

Kérdéseit, kéréseit, megrendelését ügyfélszolgálatunk várja!

Telefon: +36 30 1460215

Ügyfélszolgálatunk hétköznapokon reggel 7.00 és délután 16.00 óra között fogadja hívását!

E-mail: