Tájékoztató árak magánfinanszírozott ellátásainkról:

Otthoni szakápolás: 5.500 Ft-tól / vizit

Otthoni gyógytorna: 4.500 – 6.750 Ft/ vizit

Otthoni vérvétel: 2.500 Ft / alkalom

COVID-19 Ag (antigén) Rapid teszt (gyorsteszt): 10.000 Ft/teszt a Sellyei Egészségközpontban végezve, 13.000 Ft/teszt külső helyszínen

COVID-19 antitest gyorsteszt: 5.000 Ft/teszt a Sellyei Egészségközpontban végezve, 8.000 Ft/teszt külső helyszínen

A konkrét ajánlatadás érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot, keresse bizalommal ügyfélszolgálatunkat, minden esetben igyekszünk a lehető legkedvezőbb ajánlatot adni!

Telefon: +36 30 1460215

Ügyfélszolgálatunk hétköznapokon reggel 7.00 és délután 16.00 óra között fogadja hívását!

E-mail:

 

Az árak tájékoztató jellegűek, a konkrét ár az egyedi feladat ismeretében kerül meghatározásra, azt az ellátás nehézsége és felemerülő költségeink alapján egyedi esetre kalkuláljuk árképzési szabályaink szerint. Az otthoni vérvétel ára az orvosi beutaló átadása mellett, orvosi rendelvényre történő laborvizsgálatra küldésre vonatkozik. A Covid19 antigén gyorstesztelés aktuális ára változhat a tesztek beszerzési árától, a megrendelés mennyiségétől és leterheltségünktől függően. Az árak az anyagköltséget nem tartalmazzák, az külön biztosítandó vagy térítendő. Az alapáron felül térítendő az útiköltség, illetve a hétvégi / ünnepnapi / sürgősségi felár, melynek mértéke 100%. Az árak és a szolgáltatások változtatásának jogát fenntartjuk.

Általános szerződési feltételeink megtekintéséhez kattintson ide.