MOST AZ ELSŐ 10 JELENTKEZŐK SZÁMÁRA AZ ELSŐ 3 HÓNAPBAN INGYENES A RÉSZVÉTEL!

Fitmummy® kismama torna

Várandósság során számos változás megy végbe a kismama testében, ilyenkor ezernyi kérdés fogalmazódik meg a nőkben. Szervezetünknek meg kell küzdenie többek között a várandósság által okozott hormonális, keringési, mozgásszervi és pszichés változásokkal is egyaránt. Fitmummy prenatalis programunk során komoly és szakszerű segítséget nyújthatunk pácienseink számára. A program korszerű kutatási eredmények tapasztalatára épül. A megfelelő testmozgás mellett nagy hangsúlyt fektetünk a normál pszichés állapot megtartására is, amihez relaxációs technikákat hívunk segítségül. Tornáink során nagy figyelmet fordítunk a helyes légzésre, gátizmokra, a keringés fokozására, az ízületek mobilitására, izomerő és állóképesség megtartására. Jó szívvel ajánljuk minden 12.hetet betöltött, egészséges kismamának, aki jó társaságra, vidám hangulatú tornára vágyik.

A foglalkozásokat szakképzett Fitmummy® prenatalis trénerként, gyógytornászként a legnagyobb szenvedéllyel és szakszerűséggel tartom, hogy minél jobb kondícióban és hangulatban teljen a várandósság! 😊

A csoportos foglalkozásra jelentkezni lehet:

Ápelesz Regina 

gyógytornász-fizioterapeuta, fitmummy tréner

Tel: 06/20/252-2696 vagy személyesen az Ormánság Egészségközpontban

 

 

Fitmummy® szülés utáni regeneráció

A fitmummy® posztnatális tréning Almásy Csilla gerincspecialista gyógytornász által kidolgozott, egyedülállóan komplex, szülés utáni regenerációt és a sportoláshoz való visszatérést segítő mozgáskoncepció.
Háromlépcsős program, melynek első része a várandósság alatt sérült hasi, kismedencei és gáttájék funkciójának és a megváltozott légzésminta helyreállítására fókuszál, kiemelten foglalkozva a szétnyílt hasizom (rectus diastasis) problematikájával és terápiájával. Az izomfűzőt komplex rendszerként kezelve a mozgásprogram második része a stabilitás javítását célozza meg. Majd a harmadik fázisban e területek teljes mozgásrendszerbe való integrálásával, a legfontosabb mozgásminták újratanításával készíti fel a kismamát az aktív sportoláshoz való visszatérésre, illetve a hétköznapi mozgások helyes, gerinc- és hasizombarát kivitelezésére. Mindezzel segítve a kialakult problémák, diszfunkciók helyreállítását, illetve a későbbi szövődmények megelőzését. Fitmummy® trénerként és gyógytornászként szeretettel várok minden anyukát állapotfelmérésre és személyre szabott tréningre. Fontos kiemelnem, hogy nem csak frissen szült nők jelentkezhetnek, hiszen a Fitmummy regeneráló program azoknak is segítséget tud nyújtani, akik már korábban életet adtak gyermeküknek, de maradt fent bármiféle diszfunkció, vagy szeretnének foglalkozni a testük egészségével.

Az egyéni foglalkozásokra jelentkezni lehet:

Ápelesz Regina 

gyógytornász-fizioterapeuta, fitmummy tréner

Tel: 06/20/252-2696 vagy személyesen az Ormánság Egészségközpontban