Tisztelt Pácienseink!

Sajnáljuk, hogy az elmúlt időszakban többek számára nehézséget okozott a rendelőintézetünkbe történő látogatáskor a lift meghibásodása.

Rajtunk kívül álló műszaki fennakadások miatt elhúzódott a javítás, azonban örömmel értesítjük Önöket, hogy a közeljövőben megoldódni látszik a probléma. A kivitelező cég október 15-re ígérte a javítást, így reményeink szerint hamarosan ismét használhatják a felvonót.

Ezen időszak alatt is igyekeztünk segítségére lenni azoknak, akiknek nehézséget okozott az emeleti rendelők megközelítése, a betegellátás érdekében – amennyiben erre lehetőség volt – munkatársaink az alsó szinten lévő rendelőkben is láttak el szakrendelésre, vagy vérvételre érkező betegeket.

Kérjük Önöket, hogy amennyiben ilyen igényük van a javításig hátralévő időszakban, úgy jelezzék azt előzetesen az info@oekp.hu email címen, vagy telefonon a 73/580-044 számon (6-os mellék – titkárság).

Ezúton is szeretnénk biztosítani Önöket, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy mihamarabb ismét használható legyen a felvonó és az okozott kellemetlenségért elnézést kérünk!

Sellye, 2021. 09. 28.